Berichten

Presentatie van het nieuwe boek Wander op onze natuurcamping

Geplaatst door:

Presentatie van het nieuwe boek Wander op onze natuurcamping

 

Vanavond, is hier de pesentatie van het nieuwe boek Wander op onze natuurcamping, althans aan het einde van de middag om 17.00 uur zal hier voor de receptie het nieuwe boek geschreven door Marie -Louise et Mark Sekrève hier zijn Franse debuut maken.

 

Zoals u wellicht heeft gelezen kampeert Mark hier momenteel met zijn vier kinderen, net als ons hebben zij er vijf alleen de oudste is al aan het werk, maar was hier enkel weken geleden ook nog om de camping weer op te snuiven. Mark signeert uw aangeschafte boek met veel plezier.

 

Al hun geschreven boeken liggen er, de meesten zijn kinderboeken, echter is Wander wel een bijzonder verhaal voor jong en oud over het kiezen van je eigen pad in een wereld vol mogelijkheden. Wander krijgt de opdracht om langs alle afdelingen te gaan van de ‘Firma Geijkte Paden’ .. Elke morgen ….   Kom het boek van Wander gerust even inlezen, veel plezier

.    

Vandaag word er een warme dag voorspeld, heerlijk natuurlijk maar wel een moment om beter wat schaduw te zoeken lekker te gaan zwemmen en natuurlijk veel te drinken, lekker langzaam aan te doen, vakantie gevoel dus eigenlijk. De temperaturen zullen waarschijnlijk oplopen tot 37 graden. Kijk eens bij onze info over zwemmogelijkheden.

 

Vandaag 3 augustus feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die (Sainte) Lydie heet, maar ook, les Sainte Cyre, Saint Éon, Sainte Marane. 3 augustus is de 215de dag van het jaar 1492 – Columbus vertrekt met drie schepen om Indië te vinden langs de westelijke route. 1947 – Theo Middelkamp wordt in Reims de eerste Nederlandse wereldkampioen wielrennen op de weg. 1992 – De Nederlandse atlete Ellen van Langen wint goud op de 800m op de Olympische Spelen in Barcelona.

.

 

Het afval scheiden is net even anders dan u gewend bent, wilt u trachten dit goed te scheiden en b.v de plastic flessen en blik platstampen, de dop eraf en hij is zo plat gestamd, dat helpt ons al enorm. Groente afval alstublieft in de groene bak bij de parkeerplaats  Los plastic en van verpakkingen in de grote bakken met restafval., Het Karton en papier in  de lage zwarte bakken. Bedankt voor het scheiden, Merci. 

Tussen ongeveer 12.00 uur en 16.30 laten wij de boilers weer opwarmen en zal er alleen koud water zijn.

Wilt u de douches en toiletten schoon achterlaten, misschien een idee om uw kinderen te begeleiden naar het toilet, alvast hartelijke dank voor uw medewerking, zo blijft het voor ons allemaal schoon. Na het spelen bij of in het water gaarne bij de buitendouche afdouchen

Spreek ons gerust aan als u iets wilt aangeven, een vraag heeft of iets anders of voor een ijsje of wijntje,  u bent van harte welkom, wij zijn ervoor om het u naar de zin te houden. Als we niet bij de receptie zijn, zijn we bij het woonhuis of lopen we een rondje op de camping. Tussen 12.00 en 15.00 uur hebben we “pauze”.

 

Een fijne dag gewenst Laura et Martin

0