Berichten

Verder met de boomhut

Geplaatst door:

Verder met de boomhut

 

Er werd weer lekker gebakken gisteravond, blijft erg leuk om te zien en mee te maken, de kinderen waren heerlijk aan het smullen en vooral lekker samen aan het spelen op de trampoline en het speelkasteel, ouders hartelijke dank voor het bakken. Ook werd er weer fanatiek gevoetbald, ongetwijfeld word dit vervolgt.

 

Er zijn vandaag plannen om weer verder te gaan met de boomhut, voor de schommel met een auto band hebben we weer nieuw touw. Mocht u nog een leuk idee hebben dan horen we dat natuurlijk

 

Langzamerhand word de temperatuur warmer, het zou vandaag qua gevoel ongeveer 27 graden kunnen worden, met af en toe wat bewolking.

 

27 juli is de 208ste dag van het jaar,  1940 – Bugs Bunny maakt zijn entree in de cartoon A Wild Hare 1986 – Greg LeMond uit de Verenigde Staten verslaat zijn Franse teamgenoot Bernard Hinault en wint voor de eerste keer de Ronde van Frankrijk. 1866 – De eerste telegraafkabel tussen Amerika en Europa is gelegd, 1990 – De laatste Deux Chevaux rolt van de lopende band in de Citroën-fabriek in Portugal. Geboren 1944 – Philip Freriks, Nederlands journalist, presentator en nieuwslezer Overleden Antonio Vivaldi overleden in 1741, Nederland 1933 – Hoogste maximumtemperatuur 34 °C a.s zaterdag zou het zomaar qua gevoel dertig graden of meer kunnen worden.

 

We hebben de grote eer dat Mark Sekrève hier bij ons kampeert, hij heeft voor ons het logo verzonnen de prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond getekend Samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke orginele  kinder- boeken, deze kunt u bij ons bij de receptie aanschaffen kom ze gerust eens inkijken, zeker ook een erg leuk verjaardags cadeau, Mark signeert uw aanschaf  met veel plezier.

0