Berichten

vers brood op de camping

Geplaatst door:

Vers brood op de camping

 

Vers brood op de camping dat bieden wij dagelijks tijdens het hoogseizoen en er een beetje voor en na. Bonjour campeurs merci vous appréciez notre pain, een vriendelijke groet van onze bakker die elke dag al in de vroege uurtjes voor u heerlijk vers brood staat te bakken, vandaag kunt u weer brood via ons bij hem bestellen, zoals die heerlijke bûcheron, een echt lekker bruin brood, of de meergranen baguette, grainette, of natuurlijk de overbekende croissants, wij en ook u vinden zijn brood heerlijk, hij beloofd zo door te gaan, vinden wij prima.

Bonjour Campeur, Vandaag  18 Augustus

Ondanks allerlei wijze weergoden word het vandaag vast en zeker een schitterende dag, zeker als we het vergelijken met het weer wat nu heerst in Nederland, … het regent en reg… en helaas ook in België. Het word hier zelfs deze week warmer dan in het zuiden, jeehhhh geniet ervan.

 

18 augustus is de 230 ste dag van het jaar,   1811 – Bij keizerlijk decreet beveelt de Franse keizer Napoleon een ieder in Nederland die nog geen geslachtsnaam heeft binnen een jaar een geslachtsnaam aan te nemen. Zo zijn er dus vreemde namen onstaan daar velen dachten dat het een grapje was, onze familie woonde in de buurt van een Linden boom … u raad het al. 1868 – De Britse astronoom Norman Lockyer ontdekt helium op de zon. 1877 – De Amerikaanse astronoom Asaph Hall ontdekt de manen van Mars. Hij noemt ze Phobos en Deimos. In Nederland 1990 – Langste neerslagduur 12,3 uur.

 

Wie wil onze lieve honden Obelix en Shambho uitlaten, wij dachten om een uurtje of 10H30 en 15H00 uur en 17H00 uur, kammen vinden ze ook fijn. Hartelijk bedankt. 

 

We hebben nog enkel hele leuke originele  kinderboeken, deze liggen bij receptie geschreven en getekend door Mark Sekrève en zijn vrouw Marie-Louise en vijf kinderen die hier kort geleden kampeerde, deze kunt u bij ons bij de receptie aanschaffen, kom ze gerust eens inkijken, ook een erg leuk verjaardags cadeau.

0