Berichten

Voetballen op de camping

Geplaatst door:

Voetballen op de camping

 

Gisterenavond werd er met veel plezier gevoetbald, er werder veel goooooools gescoort, misschien vanavond weer !!!!. Naast de skelterbaan is een heeeell groot veld waar we met z,n allen een wedstrijdje kunnen spelen, zeg maar achter het kippenhok .. zonder kippen dan. Wel op tijd stoppen om naar het vuurwerk te kijken.

 

De dag begonnen met een miesertje maar het gaat wederom opklaren en de gevoelstemperatuur zal zelfs richting de 27 graden gaan, mooie dag dus voor het bezoekn van de vele festifiteiten in de omgeving, raadpleeg intern,et of onze website onder dagelijkse actifiteiten.

 

13 juni is de 164ste dag van het jaar (165ste dag in een schrikkeljaar)  1956 – In het Duitse weekblad Der Spiegel verschijnt het artikel Zwischen Königin und Rasputin waarin wordt gemeld dat koningin Juliana onder invloed van een zekere Greet Hofmans zou staan. Tja waar of niet waar , 1982 – Allereerste officiële interland van de Nederlandse vrouwenrugbyploeg. Tegenstander is Frankrijk, dat met 4-0 wint. 1983 – De Pioneer 10 is het eerste ruimtevaartuig dat het zonnestelsel verlaat. Geboren 1953 – Tim Allen, Amerikaans komiek en acteur overleden 2015 – Drs. P (95), Zwitsers Nederlandstalige tekstdichter, schrijver, cabaretier, letterkundige, componist, pianist en zanger …De andere oever is daarginds, en deze hier is hier / De oever waar we niet zijn noemen wij de overkant… even opzoeken op you tube echt niet te volgen daarom was hij meesterlijk.

 

Ook wij hebben een Facebook pagina, -Camping Vue Du Lac- daar staan leuke filmjes op en mooie foto’s, zou u ons wilen liken en willen delen met uw vrienden ?  onze hartelijke dank  heeft u zelf foto’s of filmjes van de camping nou die zien we ook graag, leuk !! mischien versturen naar ons of met een usb stick.

0