Berichten

Weerwolven in Bourgogne Frankrijk

Geplaatst door:

Weerwolven in Bourgogne Frankrijk

 

Weerwolven in Bourgogne Frankrijk kun je heel leuk samen spelen hier op camping Vue du Lac …op onze chilplek. Er was eens een heks een garagemonteur en een muizenvanger, plotseling kwam daar een onweersbui en de monteur schrok van ..  de muis, de heks deed niet meer mee dus .. sorry ik heb nog steeds geen flauw idee hoe het weerwovenspel wordt gespeeld, maar spannend en leuk is het zeker. Voor de jeugd vanaf ongeveer 10 jaar tot denk 20 hebben we een speciale chill plek gemaakt die ligt voorbij de parkeerplaatsen bij de geschilderde caravan, lekker ver weg van Mamma en Papa, s’avonds is het daar erg gezellig zelfs met een kampvuurtje die door de oudere kids prima word bijgehouden en weer word gedooft (vinden wij erg prettig merci ) emmertje water erbij, prima. Dus kom lekker genieten. 

 

Bonjour Campeur, Vandaag  20 juli 2018 word het ongeveer 26 graden waarbij we om ongeveer 14.00 uur rekening moeten houden met wat onweersbuien, (on)weerwolventijd althans dat zag ik op de weersite’s maar goed nu ik dit schrijf regent het al een beetje. Hou er rekening mee dat het zou kunnen waaien en zet uw lijnen wat strakker. Zaterdag wordt het al weer beter weer en de een zegt mooi en de ander mischien hier en daar een druppel, we gaan het zien, ook voor vandaag is het een verwachting en door de unieke ligging van onze camping zo tussen de Loire en de bergen van de Morvan in met al zijn meren hier om heen en in de buurt gaan we zien hoe het zich ontwikkeld,voor de grond is de regen wel welkom, zo na 2 maanden droogte.

 

Vandaag 20 juli feestdag voor een ieder hier in Frankrijk die Aurèle heet, overigens zijn er meer namen vandaag zo ook Vasco de naam van ons laatste paard, een mannetje, nu begrijpen wij zijn frustratie Vasco blijkt een meisjesnaam. 1656 – Rembrandt wordt failliet verklaard. Zijn huis, kunstverzameling en atelierspullen worden aan de schuldeisers verkocht. Ongelofelijk toch, geniet dus gewoon van elke dag.

0